Persona Trivia

Every Persona trivia quiz on PopQ: 26 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Persona questions and answers

  1. What is the primary function of the Velvet Room in Persona 5?

    Answer: To fuse and strengthen Personas

    From The Velvet Room

  2. Which palace is associated with Kamoshida?

    Answer: Castle

    From Royal Unraveling

  3. What is the name of the school most of the Phantom Thieves attend?

    Answer: Shujin Academy

    From Phantom Thieves

  4. What is the name of the app that the Phantom Thieves use to enter the Metaverse?

    Answer: Metaverse Navigator

    From Phantom Thieves of Hearts

  5. What is the Arcana of the confidant Morgana?

    Answer: Magician

    From Confidant System

  6. Who voices Yu in English-related Persona 4 works?

    Answer: Johnny Yong Bosch

    From Yu Narukami

  7. In Persona 4 (2008), whose dungeon is themed around a striptease club?

    Answer: Rise Kujikawa

    From Shadows

  8. In Persona 4 (2008), which relatives does Yu live with in Inaba?

    Answer: His uncle and cousin

    From Yu Narukami

All Persona quizzes