Peter Berg Trivia

Every Peter Berg trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Peter Berg questions and answers

  1. Which team do the Panthers face in the final?

    Answer: Dallas Carter

    From Inspiring Team Victories

  2. What injury does 'Boobie' Miles suffer in Friday Night Lights?

    Answer: Knee injury

    From Football Coaches

  3. Who played running back James Boobie Miles in Friday Night Lights?

    Answer: Derek Luke

    From High School Football Dramas

  4. Who directed the movie Friday Night Lights?

    Answer: Peter Berg

    From Football Coaches

  5. Who directed the 2004 film Friday Night Lights?

    Answer: Peter Berg

    From High School Football Dramas

  6. Who wrote the book Lone Survivor that the film is based on?

    Answer: Marcus Luttrell

    From Group Survival Dynamics

  7. What weapon does Hugh Glass primarily use in The Revenant?

    Answer: Flintlock Pistol

    From Survival Tactics

  8. Which book is Lone Survivor based on?

    Answer: Lone Survivor by Marcus Luttrell

    From Survival Tactics

All Peter Berg quizzes