Peter Pan Trivia

Every Peter Pan trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Peter Pan questions and answers

  1. In Hook, who plays the role of Wendy Darling?

    Answer: Maggie Smith

    From Captain Hook

  2. How does Nana react to Peter Pan's shadow?

    Answer: Barks

    From Fantasy Nanny Characters

  3. Who is the Darling family's nursemaid in Peter Pan?

    Answer: Nana

    From Fantasy Nanny Characters

  4. Who is Captain Hook's first mate?

    Answer: Mr. Smee

    From Fairytale Adventures

  5. Who captures the Lost Boys in Peter Pan (1953)?

    Answer: Captain Hook

    From Lost Boys Conflicts

  6. What does Tinker Bell attempt to do to Wendy out of jealousy?

    Answer: Get her shot down

    From Tinker Bell

  7. Who directed the 1991 film Hook?

    Answer: Steven Spielberg

    From Captain Hook

  8. Who played Captain Hook in the 1991 film Hook?

    Answer: Dustin Hoffman

    From Captain Hook

All Peter Pan quizzes