Phasmophobia Trivia

Every Phasmophobia trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Phasmophobia questions and answers

  1. What is the function of the Ghost Writing Book in Phasmophobia?

    Answer: To capture ghostly writings

    From Ghost Hunting Equipment

  2. In Phasmophobia, which ghost is known for its ability to fly?

    Answer: Wraith

    From Haunted Locations

  3. What is the maximum number of players in a Phasmophobia game?

    Answer: 4

    From Haunted Locations

  4. Which ghost type is known for being very aggressive and attacking more often during a hunt?

    Answer: Demon

    From Ghost Types

  5. What ghost type is known for being shy and reducing hunting when multiple people are nearby?

    Answer: Shade

    From Ghost Types

  6. What is the purpose of the Thermometer in Phasmophobia?

    Answer: To detect temperature drops

    From Ghost Hunting Equipment

  7. What is the purpose of the Crucifix in Phasmophobia?

    Answer: To prevent ghost attacks

    From Ghost Hunting Equipment

  8. In Phasmophobia, which ghost is known for its speed?

    Answer: Revenant

    From Haunted Locations

All Phasmophobia quizzes