Philadelphia Eagles Trivia

Every Philadelphia Eagles trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Football. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Philadelphia Eagles questions and answers

  1. Which team did he play for in his final NFL season in 2011?

    Answer: Minnesota Vikings

    From Donovan McNabb

  2. Which team beat Philadelphia in the 2004 title game?

    Answer: New England Patriots

    From Donovan McNabb

  3. Which NFL team did White join after leaving Philadelphia in 1993?

    Answer: Green Bay Packers

    From Reggie White

  4. Which Minnesota stadium hosted that 2017 season title game?

    Answer: U.S. Bank Stadium

    From 2017 Eagles Super Bowl LII Championship

  5. Which AFC team did Philadelphia defeat in that title game for the 2017 season?

    Answer: New England Patriots

    From 2017 Eagles Super Bowl LII Championship

  6. Which conference are the Eagles part of?

    Answer: National Football Conference

    From Philadelphia Eagles

  7. Which team acquired him in a 2010 trade from Philadelphia?

    Answer: Washington Redskins

    From Donovan McNabb

  8. Which college did he attend before turning pro?

    Answer: Syracuse

    From Donovan McNabb

All Philadelphia Eagles quizzes