Pikmin Trivia

Every Pikmin trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Pikmin questions and answers

  1. Which Pikmin type is the smallest in size?

    Answer: White

    From Pikmin Types

  2. In Pikmin, which type of Pikmin is the last you encounter?

    Answer: Blue

    From Pikmin Types

  3. Which Pikmin type can dig faster than others?

    Answer: Yellow

    From Pikmin Management

  4. What is the color of the Pikmin that can survive in water?

    Answer: Blue

    From Pikmin Types

  5. What color Pikmin are immune to water?

    Answer: Blue

    From Pikmin Management

  6. In Pikmin 2, what is Captain Olimar's main mission?

    Answer: To repay a company debt

    From Captain Olimar

  7. Which Pikmin type can dig faster than the others?

    Answer: Pink

    From Pikmin Types

  8. What is the color of the Pikmin that can survive in toxic environments?

    Answer: White

    From Pikmin Types

All Pikmin quizzes