Pirates of the Caribbean Trivia

Every Pirates of the Caribbean trivia quiz on PopQ: 23 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Pirates of the Caribbean questions and answers

  1. What is Gibbs' first name in The Curse of the Black Pearl?

    Answer: Joshamee

    From Gibbs

  2. What is the name of the governor's daughter who Jack Sparrow rescues?

    Answer: Elizabeth Swann

    From Captain Jack Sparrow

  3. Who is the first mate of Blackbeard in On Stranger Tides?

    Answer: Quartermaster

    From The Fountain of Youth

  4. What is the last thing the Kraken destroys before its death in the series?

    Answer: The Black Pearl

    From Kraken

  5. Who directed Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest, featuring the Kraken?

    Answer: Gore Verbinski

    From Kraken

  6. Who was the Black Pearl's captain at the end of the movie?

    Answer: Hector Barbossa

    From The Black Pearl

  7. What is the curse that binds Davy Jones to The Flying Dutchman in Dead Man's Chest?

    Answer: He must ferry souls to the afterlife

    From The Flying Dutchman

  8. What does Carina Smyth use to prove her innocence of witchcraft?

    Answer: Her knowledge of astronomy

    From Carina Smyth

All Pirates of the Caribbean quizzes