Pixar Trivia

Every Pixar trivia quiz on PopQ: 18 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Pixar questions and answers

  1. What is the name of the spell that Barley uses to bring back his father for a day?

    Answer: Visitation Spell

    From Barley Lightfoot

  2. What is the name of the Manticore who helps Ian and Barley in their quest in Onward?

    Answer: Corey

    From Ian Lightfoot

  3. What is the name of the garbage boy turned cook in Ratatouille?

    Answer: Linguini

    From Talking Rats and Cuisine

  4. What is the name of Ian Lightfoot's older brother in Onward?

    Answer: Barley Lightfoot

    From Ian Lightfoot

  5. What is the name of the spell that the witch gives Merida in Brave?

    Answer: A spell to change her fate

    From Merida

  6. What is the last word Luca says to Nova in War for the Planet of the Apes (2017)?

    Answer: Nova

    From Luca

  7. What is Luca's personality like in Garfield: The Movie (2004)?

    Answer: Protective and gruff

    From Luca

  8. Who does EVE report to in WALL-E?

    Answer: The Axiom's autopilot

    From EVE

All Pixar quizzes