Playboi Carti Trivia

Every Playboi Carti trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Playboi Carti questions and answers

  1. What is the cover art of Whole Lotta Red?

    Answer: Vampire-inspired art

    From Whole Lotta Red

  2. Which artist is featured on the track M3tamorphosis?

    Answer: Kid Cudi

    From Whole Lotta Red

  3. What is Playboi Carti's real name?

    Answer: Jordan Carter

    From Magnolia

  4. Which producer has frequently collaborated with Playboi Carti?

    Answer: Pi'erre Bourne

    From Magnolia

  5. What is the name of Playboi Carti's debut studio album?

    Answer: Die Lit

    From The Evolution of Trap Music

  6. Which song from Whole Lotta Red was released as a single before the album's release?

    Answer: @ MEH

    From Whole Lotta Red

  7. What is the only song on Whole Lotta Red to be certified Platinum by RIAA?

    Answer: Sky

    From Whole Lotta Red

  8. What is the predominant genre of Whole Lotta Red?

    Answer: Trap

    From Whole Lotta Red

All Playboi Carti quizzes