Pokémon Trivia

Every Pokémon trivia quiz on PopQ: 25 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Pokémon questions and answers

  1. Which Legendary Pokémon is known as the Knowledge Pokémon?

    Answer: Uxie

    From Legendary Creatures

  2. Which Legendary Pokémon is known as the 'Renegade Pokémon'?

    Answer: Giratina

    From Legendary Pokémon

  3. What is the Grass-type starter Pokémon in Pokémon Red and Blue?

    Answer: Bulbasaur

    From Starter Pokémon

  4. In Pokémon Legends: Arceus, which Pokémon is the main antagonist?

    Answer: Volo's Dialga

    From Legendary Pokémon

  5. What is the name of the move that Gigantamax Pikachu can use?

    Answer: G-Max Volt Crash

    From Gigantamax Forms

  6. What type is Arceus when it's not holding a plate in Pokémon Legends: Arceus?

    Answer: Normal

    From Legendary Pokémon

  7. Which Pokémon is known as the Original One in mythology?

    Answer: Arceus

    From Legendary Pokémon

  8. What item can be thrown to attract Pokémon?

    Answer: Pokémon Food

    From Photography Mechanics

All Pokémon quizzes