Post Malone Trivia

Every Post Malone trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Post Malone questions and answers

  1. In what year was 'Chemical' by Twelve Carat Toothache featuring Post Malone released?

    Answer: 2019

    From Chemical

  2. What is the tempo of Twelve Carat Toothache?

    Answer: 80 BPM

    From Chemical

  3. Who features on the track On The Road from Hollywood's Bleeding?

    Answer: Meek Mill and Lil Baby

    From Collaborations and Crossovers in Post Malone's Discography

  4. Which Austin-based band was inducted into the Rock and Roll Hall of Fame in 2015?

    Answer: Stevie Ray Vaughan and Double Trouble

    From Chemical

  5. Which artist has a verse in 'Chemical' by Twelve Carat Toothache and Post Malone?

    Answer: Post Malone

    From Chemical

  6. What is the opening line of Chemical by Post Malone?

    Answer: I been waitin' wide awake for the waves to come and take

    From Chemical

  7. What is the name of the song Post Malone and Swae Lee collaborated on for Spider-Man: Into the Spider-Verse?

    Answer: Sunflower

    From Collaborations and Crossovers in Post Malone's Discography

  8. What is the name of Post Malone's debut studio album?

    Answer: Stoney

    From Chemical

All Post Malone quizzes