Predator Trivia

Every Predator trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Predator questions and answers

  1. What year is Predator 2 set in?

    Answer: 1997

    From Stealth Technology

  2. What is the name of the alien species in Predator 2?

    Answer: Yautja

    From Stealth Technology

  3. What is the name of the elite military team in Predator?

    Answer: Rescue Team

    From Jungle Setting

  4. What is the Yautja's primary method of camouflage?

    Answer: Cloaking Device

    From Yautja Weapons

  5. What is the name of the rescue team led by Dutch in Predator?

    Answer: Rescue Team

    From Alien Hunter

  6. What is the Yautja's primary weapon in Predator (1987)?

    Answer: Plasma Caster

    From Yautja Weapons

  7. What is the Yautja's cloaking device powered by?

    Answer: Nuclear energy

    From Yautja Technology

  8. What is the Predator's trophy of choice from its victims?

    Answer: Skull and Spine

    From Alien Species

All Predator quizzes