Pretty Little Liars Trivia

Every Pretty Little Liars trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Pretty Little Liars questions and answers

  1. What is the pseudonym Aria uses when checking into a hotel in season 5?

    Answer: Holly Varjak

    From Aria Montgomery

  2. Who plays Aria Montgomery in Pretty Little Liars?

    Answer: Lucy Hale

    From Aria Montgomery

  3. Who was the second A in the books Pretty Little Liars is based on?

    Answer: Alison DiLaurentis

    From A's Identity

  4. In which location did the girls receive a text from A all together?

    Answer: The Greenhouse

    From A's Text Messages

  5. What was the content of A's first text message?

    Answer: I'm still here bitches, and I know everything.

    From A's Text Messages

  6. What is the name of the dollhouse where A keeps the Liars captive?

    Answer: The Campbell Farm

    From A's Hidden Messages

  7. Who was the first character to receive a message from A?

    Answer: Spencer Hastings

    From A's Hidden Messages

  8. Who is A.D. in Pretty Little Liars?

    Answer: Spencer's Twin - Alex Drake

    From A

All Pretty Little Liars quizzes