Prison Break Trivia

Every Prison Break trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Prison Break questions and answers

  1. Who is Michael's cellmate at Fox River?

    Answer: Fernando Sucre

    From Memorable Prison Escapes

  2. Who is the FBI Special Agent assigned to track down the Fox River Eight?

    Answer: Alexander Mahone

    From Fox River State Penitentiary

  3. What is the name of the prison in Season 3?

    Answer: Sona

    From Ingenious Escapes

  4. Who masterminds the escape from Fox River?

    Answer: Michael Scofield

    From Ingenious Escapes

  5. Who seeks revenge on Michael in Season 4?

    Answer: Gretchen Morgan

    From Revenge and Redemption

  6. Who is the warden of Fox River in Season 1?

    Answer: Henry Pope

    From Architectural Wonders

  7. In which season did Grand Designs feature a converted water tower?

    Answer: Season 9

    From Architectural Wonders

  8. What is Michael's main goal in Season 1?

    Answer: Break Lincoln out of prison

    From Revenge and Redemption

All Prison Break quizzes