Professional Wrestling Trivia

Every Professional Wrestling trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Professional Wrestling questions and answers

  1. What is the name of Carmen Wade's wrestling persona?

    Answer: Machu Picchu

    From Glamorous Wrestling Drama

  2. What is the wrestling persona of Ruth Wilder?

    Answer: Zoya the Destroya

    From Glamorous Wrestling Drama

  3. Which wrestler played the character Drax in the Guardians of the Galaxy films?

    Answer: Dave Bautista

    From Legendary Wrestlers

  4. In The Wrestler, who played the role of Cassidy, a stripper friend to Rourke's character?

    Answer: Marisa Tomei

    From Mickey Rourke's Career

  5. Who is the producer of the wrestling show in GLOW?

    Answer: Bash Howard

    From Glamorous Wrestling Drama

  6. Which wrestler starred in the 2010 film Knucklehead?

    Answer: Big Show

    From Legendary Wrestlers

  7. Before his acting career, what sport did Mickey Rourke professionally participate in?

    Answer: Boxing

    From Mickey Rourke's Career

  8. Which character is a former soap opera actress?

    Answer: Debbie Eagan

    From Glamorous Wrestling Drama

All Professional Wrestling quizzes