Project Runway Trivia

Every Project Runway trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Project Runway questions and answers

  1. What is the name of the spin-off series featuring teen designers?

    Answer: Project Runway: Junior

    From Fashion Design Challenges

  2. Which judge is known for saying Make it work?

    Answer: Tim Gunn

    From Fashion Designing Challenges

  3. What was the unique material used in the Season 6 newspaper challenge?

    Answer: Newspaper

    From Ultimate Fashion Challenges

  4. Who was the first male winner of Project Runway?

    Answer: Jeffrey Sebelia

    From Fashion Design Challenges

  5. What is the name of the mentor in Project Runway?

    Answer: Tim Gunn

    From Fashion Design Challenges

  6. What was the final challenge theme in Season 1?

    Answer: Fashion Week

    From Fashion Designing Challenges

  7. What was the theme of the first-ever challenge?

    Answer: Innovation

    From Fashion Designing Challenges

  8. Who was the first designer to win two challenges in Season 4?

    Answer: Christian Siriano

    From Ultimate Fashion Challenges

All Project Runway quizzes