Prometheus Trivia

Every Prometheus trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Prometheus questions and answers

  1. Which character undergoes a self-administered surgery?

    Answer: Elizabeth Shaw

    From Corporate Malfeasance in Sci-Fi

  2. Which corporation funds the Prometheus mission?

    Answer: Weyland Corporation

    From Corporate Malfeasance in Sci-Fi

  3. Where does David conduct his experiments?

    Answer: Engineer city

    From Ultimate AI Betrayals

  4. What is the name of the synthetic who created the Neomorphs?

    Answer: David

    From Advanced Robotics and AI

  5. What does David find in the Engineer's ship?

    Answer: Black goo

    From Corporate Espionage

  6. Who directed Prometheus (2012)?

    Answer: Ridley Scott

    From Corporate Espionage

  7. What is the fate of Peter Weyland in Prometheus?

    Answer: Killed by an Engineer

    From Corporate Malfeasance in Sci-Fi

  8. Which character is an android in Prometheus?

    Answer: David

    From Corporate Malfeasance in Sci-Fi

All Prometheus quizzes