Psycho Trivia

Every Psycho trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Psycho questions and answers

  1. How does Norman's mother die in the film's backstory?

    Answer: Murder-suicide with her lover

    From Norman Bates' Mother

  2. What is the name of the detective who investigates Marion's disappearance in Psycho (1960)?

    Answer: Milton Arbogast

    From Norman Bates' Mother

  3. What is the name of the motel run by Norman Bates in Psycho (1960)?

    Answer: Bates Motel

    From Norman Bates' Mother

  4. What does Arbogast find suspicious about Norman?

    Answer: His nervousness

    From Detective Arbogast

  5. How does Sam Loomis first learn about Marion's theft?

    Answer: Lila tells him

    From Sam Loomis

  6. Who played Sam Loomis in Psycho (1960)?

    Answer: John Gavin

    From Sam Loomis

  7. What is the name of the detective who investigates Marion's disappearance?

    Answer: Milton Arbogast

    From Norman Bates

  8. Who accompanies Lila Crane to the Bates Motel?

    Answer: Sam Loomis

    From Lila Crane

All Psycho quizzes