Queer Eye Trivia

Every Queer Eye trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Queer Eye questions and answers

  1. Who is the fashion expert in the Fab Five?

    Answer: Tan France

    From The Fab Five

  2. Who was the first transgender man Jonathan helped in Queer Eye?

    Answer: Skyler Jay

    From Jonathan Van Ness' Best Transformations

  3. Who is the culture expert in the Fab Five?

    Answer: Karamo Brown

    From Fab Five

  4. Who among the Fab Five was a personal chef to Ted Allen before Queer Eye?

    Answer: Antoni Porowski

    From Fab Five

  5. Which member of the Fab Five is a former social worker?

    Answer: Karamo Brown

    From Fab Five

  6. Which member of the Fab Five was born in England?

    Answer: Tan France

    From The Fab Five

  7. Who is the grooming expert in the Fab Five?

    Answer: Jonathan Van Ness

    From The Fab Five

  8. What is the name of the man Jonathan helps to propose in Queer Eye?

    Answer: William Mahnken

    From Jonathan Van Ness' Best Transformations

All Queer Eye quizzes