Ratchet & Clank Trivia

Every Ratchet & Clank trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ratchet & Clank questions and answers

  1. Which planet features the hoverboard race?

    Answer: Rilgar

    From Exploration and Collection

  2. What collectible is used to unlock the RYNO weapon?

    Answer: Holocards

    From Exploration and Collection

  3. Which character is a dimensional counterpart to Skidd McMarx?

    Answer: Phantom

    From Interdimensional Travel

  4. What is the name of the arena in Rift Apart?

    Answer: Zurkie's

    From Dimensional Travel

  5. Which planet is Rivet's home?

    Answer: Sargasso

    From Dimensional Travel

  6. Which gadget allows Ratchet to walk on magnetic surfaces?

    Answer: Magneboots

    From Exploration and Collection

  7. Which planet is the home of the Fixer?

    Answer: Torren IV

    From Interdimensional Travel

  8. What is the name of the weapon that creates black holes?

    Answer: Blackhole Storm

    From Dimensional Travel

All Ratchet & Clank quizzes