Real Madrid Trivia

Every Real Madrid trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Soccer. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Real Madrid questions and answers

  1. Which club did Di Stéfano join before retiring in 1966?

    Answer: Espanyol

    From Alfredo Di Stéfano

  2. Which club did Madrid defeat in the 2014 UEFA Super Cup under Ancelotti?

    Answer: Sevilla

    From Carlo Ancelotti Real Madrid Era

  3. Who scored Real Madrid's winning goal in the 2002 Champions League final?

    Answer: Zinedine Zidane

    From Real Madrid

  4. Who scored European Cup goal number 1000 in 1960 vs Madrid?

    Answer: Luis Suárez

    From Real Madrid 1960 European Cup Fifth Title

  5. Who scored a hat-trick for Madrid in the 1960 European Cup final?

    Answer: Ferenc Puskás

    From Real Madrid 1960 European Cup Fifth Title

  6. How many points did Real Madrid finish with in La Liga in the 2014–15 season?

    Answer: 92

    From Real Madrid 2014 La Décima

  7. Which team ended Real Madrid's 22-match winning streak in their first match of 2015?

    Answer: Valencia

    From Real Madrid 2014 La Décima

  8. Which 2016 tournament did he captain Portugal to win?

    Answer: UEFA European Championship

    From Cristiano Ronaldo Real Madrid Era

All Real Madrid quizzes