Red Dead Redemption Trivia

Every Red Dead Redemption trivia quiz on PopQ: 20 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Red Dead Redemption questions and answers

  1. What is the name of the bounty hunter who captures Arthur?

    Answer: Simon Pearson

    From Wild West Bounty Hunting

  2. What is Dutch's signature weapon in Red Dead Redemption series?

    Answer: Custom Schofield Revolver

    From Dutch van der Linde

  3. Who is the main protagonist in Red Dead Redemption 2?

    Answer: Arthur Morgan

    From Wild West Bounty Hunting

  4. Who is the leader of the Van der Linde gang?

    Answer: Dutch van der Linde

    From Wild West Showdowns

  5. Who voices Arthur Morgan in Red Dead Redemption 2?

    Answer: Roger Clark

    From Arthur Morgan

  6. In Red Dead Redemption 2 (2018), which former outlaw is playable in the epilogue?

    Answer: John Marston

    From Van der Linde Gang

  7. In Red Dead Redemption 2, who betrays the Van der Linde gang?

    Answer: Micah Bell

    From Dual Protagonists

  8. Which character is known for his dueling skills?

    Answer: Jim Boy Calloway

    From Wild West Duels

All Red Dead Redemption quizzes