Remnant Trivia

Every Remnant trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Remnant questions and answers

  1. Which boss do you need to defeat to craft the Voice of the Tempest weapon in Remnant: From the Ashes?

    Answer: Totem Father

    From Survivor's Arsenal

  2. What is the name of the trait that increases your reload speed in Remnant: From the Ashes?

    Answer: Quick Hands

    From Survivor's Arsenal

  3. Which enemy is known for its rapid, aggressive melee attacks?

    Answer: Gorefist

    From Cosmic Enemies

  4. Which boss can split into two separate entities during the fight?

    Answer: Ixillis XV

    From Epic Boss Fights

  5. What is the benefit of the Teamwork trait?

    Answer: Increased XP gain

    From Cooperative Play Tactics

  6. Who is the final boss in the base game?

    Answer: Dreamer/Nightmare

    From Post-Apocalyptic Environments

  7. What is the name of the main enemy faction in Remnant?

    Answer: The Root

    From Post-Apocalyptic Environments

  8. Which weapon mod creates a decoy that attracts enemies in Remnant: From the Ashes?

    Answer: Iron Sentinel

    From Survivor's Arsenal

All Remnant quizzes