Resident Evil Trivia

Every Resident Evil trivia quiz on PopQ: 20 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Resident Evil questions and answers

  1. What is the name of the pharmaceutical company responsible for the outbreak in Raccoon City?

    Answer: Umbrella Corporation

    From Raccoon City

  2. What is the name of Ethan's wife in Resident Evil 7?

    Answer: Mia

    From Ripleyan Horror Survival

  3. In the Resident Evil series, Jill Valentine is proficient in which martial art?

    Answer: Tae Kwon Do

    From Jill Valentine

  4. What is Jill Valentine's occupation in the Resident Evil series?

    Answer: S.T.A.R.S. officer

    From Jill Valentine

  5. What is the purpose of the Red Jewel?

    Answer: Solve a puzzle

    From Zombie Survival Tactics

  6. In Resident Evil 5, who is Chris Redfield's partner?

    Answer: Sheva Alomar

    From Raccoon City

  7. What was Wesker initially conceived as before his redesign?

    Answer: A cyborg police officer

    From Albert Wesker

  8. Which company is Chris Redfield most often fighting against in the Resident Evil series?

    Answer: Umbrella Corporation

    From Chris Redfield

All Resident Evil quizzes