Richard Curtis Trivia

Every Richard Curtis trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Richard Curtis questions and answers

  1. What is the profession of Laura Linney's character in Love Actually?

    Answer: Graphic Designer

    From Holiday Romantic Gestures

  2. In Love Actually, who does Alan Rickman's character buy a necklace for?

    Answer: His secretary

    From Romantic Gestures

  3. What is the profession of Laura Linney's character in Love Actually?

    Answer: Graphic Designer

    From The Heathrow Scene

  4. Who directed Love Actually?

    Answer: Richard Curtis

    From The Heathrow Scene

  5. What language does Jamie learn?

    Answer: Portuguese

    From Frenzied Christmas Romances

  6. In Love Actually, who does Keira Knightley's character marry?

    Answer: Chiwetel Ejiofor

    From Romantic Gestures

  7. What is the name of the aging rock star in the movie?

    Answer: Billy Mack

    From Lessons Beneath the Holiday Glow

  8. Who plays the British Prime Minister?

    Answer: Hugh Grant

    From Frenzied Christmas Romances

All Richard Curtis quizzes