Rick and Morty Trivia

Every Rick and Morty trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Rick and Morty questions and answers

  1. In what episode does the Council decide to execute our Rick and Morty?

    Answer: The Rickchurian Mortydate

    From The Council of Ricks

  2. In which dimension do Rick and Morty encounter the Council of Ricks?

    Answer: The Citadel of Ricks

    From Rick and Morty's Wildest Dimensional Travels

  3. What is the primary purpose of the Council of Ricks?

    Answer: Govern the multiverse and maintain order

    From The Council of Ricks

  4. What does Rick use to defeat the Devil in Something Ricked This Way Comes?

    Answer: Science

    From Funniest Rick Moments

  5. What is the name of Morty's dog in Lawnmower Dog?

    Answer: Snuffles

    From Mischievous Moments of Morty

  6. What is Morty's full name?

    Answer: Morty Smith

    From Mischievous Moments of Morty

  7. What is the name of the Russian agent Pickle Rick fights?

    Answer: Jaguar

    From Funniest Pickle Rick Moments

  8. In which episode does Morty become a muscle-bound hero?

    Answer: Rickmancing the Stone

    From Funniest Morty Misadventures

All Rick and Morty quizzes