Riley Green Trivia

Every Riley Green trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Riley Green questions and answers

  1. Which song by Riley Green was inspired by his hometown?

    Answer: Different 'Round Here

    From Country Influences in Riley Green's Hits

  2. What year was the song 'There Was This Girl' released?

    Answer: 2018

    From There Was This Girl

  3. Which song from Different 'Round Here did Riley Green co-write with Marv Green and Justin Wilson?

    Answer: In Love By Now

    From I Can't Breathe

  4. What was Riley Green's first No.1 single on the Country Airplay chart?

    Answer: There Was This Girl

    From Country Influences in Riley Green's Hits

  5. What was the first single released from Riley Green's album Different 'Round Here?

    Answer: There Was This Girl

    From I Can't Breathe

  6. In which TV show did Riley Green appear before his music career took off?

    Answer: Redneck Island

    From There Was This Girl

  7. Who produced Riley Green's album Different 'Round Here?

    Answer: Dann Huff

    From There Was This Girl

  8. What reality TV show did Riley Green appear on before his music career took off?

    Answer: Redneck Island

    From There Was This Girl

All Riley Green quizzes