Rob Marshall Trivia

Every Rob Marshall trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Rob Marshall questions and answers

  1. What year is the film set in?

    Answer: 1929

    From Melancholic Memoirs

  2. What does Little Red Riding Hood take to her grandmother?

    Answer: Bread and wine

    From Mysterious Forest Enchantments

  3. Who curses the Baker's family?

    Answer: The Witch

    From Mysterious Forest Enchantments

  4. Who directed Chicago (2002)?

    Answer: Rob Marshall

    From Showbiz Ambition and Rivalries

  5. What is the signature dance performed by Sayuri?

    Answer: The Snow Dance

    From The Opulence of a Geisha's World

  6. What is the name of the main character?

    Answer: Chiyo/Sayuri

    From The Opulence of a Geisha's World

  7. What animal is seen in the pond at the teahouse?

    Answer: Koi fish

    From Nature-Inspired Scenes

  8. Who won an Oscar for their role in Chicago?

    Answer: Catherine Zeta-Jones

    From Show-Stopping Performances

All Rob Marshall quizzes