Rob Reiner Trivia

Every Rob Reiner trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Rob Reiner questions and answers

  1. What type of cancer does Edward Cole have in The Bucket List?

    Answer: Lung cancer

    From Iconic Movie Friendships

  2. What is the name of Paul Sheldon's book series in Misery?

    Answer: Misery

    From Obsessive Fans and Horror

  3. Which famous landmark do the characters visit in The Bucket List?

    Answer: The Great Wall of China

    From Bucket List Adventures

  4. What is the name of the sword Inigo Montoya seeks to avenge his father with?

    Answer: The Six-Fingered Sword

    From Inigo Montoya's Revenge Quest

  5. What is the name of the town where Stand by Me is set?

    Answer: Castle Rock

    From Coming-of-Age Journeys

  6. What is the name of the town where the boys live in Stand by Me?

    Answer: Castle Rock

    From Coming-of-Age Journeys

  7. What is the name of the Dread Pirate Roberts' ship?

    Answer: Revenge

    From The Sicilian Defense

  8. In The Bucket List, what is the name of Edward Cole's assistant?

    Answer: Matthew

    From Buddy Adventures

All Rob Reiner quizzes