Robert Downey Jr. Trivia

Every Robert Downey Jr. trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Robert Downey Jr. questions and answers

  1. Who does Tony Stark pass his legacy onto at the end of Avengers: Endgame?

    Answer: Peter Parker

    From Tony Stark / Iron Man

  2. Who played the role of Mack Sennett, the Keystone Studios owner, in the movie Chaplin?

    Answer: Robert Downey Jr.

    From Charlie Chaplin

  3. What is the name of Tony Stark's AI assistant in the Iron Man movies?

    Answer: J.A.R.V.I.S.

    From Tony Stark / Iron Man

  4. What was the name of Charlie Chaplin's mother in the film Chaplin?

    Answer: Hannah Chaplin

    From Charlie Chaplin

  5. What is the name of the dog that accompanies Peter Highman in Due Date?

    Answer: Sonny

    From Peter Highman

  6. What is Peter Highman's profession in Due Date?

    Answer: Architect

    From Peter Highman

  7. What is the name of the actress who plays Harmony Faith Lane, Harry Lockhart's love interest in Kiss Kiss Bang Bang?

    Answer: Michelle Monaghan

    From Harry Lockhart

  8. What is Larry Paul's relationship with the protagonist, Grady Tripp, in Wonder Boys?

    Answer: He is his editor

    From Larry Paul

All Robert Downey Jr. quizzes