Robert Langdon Trivia

Every Robert Langdon trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Robert Langdon questions and answers

  1. What is the name of the Opus Dei monk in The Da Vinci Code?

    Answer: Silas

    From Symbolic Artifacts

  2. What is the symbol Robert Langdon must decipher to find the Holy Grail?

    Answer: The Vitruvian Man

    From Symbology

  3. In The Da Vinci Code, what is the name of the curator of the Louvre?

    Answer: Jacques Saunière

    From The Mona Lisa

  4. What is the cryptex's password in The Da Vinci Code?

    Answer: Apple

    From Robert Langdon

  5. What is the name of the secret society in The Da Vinci Code?

    Answer: Priory of Sion

    From Symbology

  6. What symbol is on the key to the cryptex in The Da Vinci Code?

    Answer: Fleur-de-lis

    From Cryptic Symbols

  7. What is the name of the actress who played Sophie Neveu in The Da Vinci Code?

    Answer: Audrey Tautou

    From Robert Langdon

  8. What is the name of the secret society in The Da Vinci Code?

    Answer: Priory of Sion

    From Cryptic Symbols

All Robert Langdon quizzes