Robin Hardy Trivia

Every Robin Hardy trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Robin Hardy questions and answers

  1. What is the name of the puzzle box in the Hellraiser series?

    Answer: Lament Configuration

    From Iconic Horror Villains

  2. What is the profession of the main character in The Wicker Man?

    Answer: Police officer

    From Pagan Rituals

  3. What is the name of the actress who plays the final girl in The Texas Chain Saw Massacre (1974)?

    Answer: Marilyn Burns

    From Iconic Horror Villains

  4. What is the name of the main antagonist in The Texas Chain Saw Massacre (1974)?

    Answer: Leatherface

    From Iconic Horror Villains

  5. What song do the villagers sing during the May Day celebration?

    Answer: Sumer Is Icumen In

    From Supernatural Cults

  6. What is the primary religion practiced on Summerisle?

    Answer: Paganism

    From Iconic Horror Villains

  7. In Hellraiser: Bloodline, what is the profession of the man who originally created the Lament Configuration?

    Answer: Toymaker

    From Iconic Horror Villains

  8. What is the final fate of Sergeant Howie in The Wicker Man?

    Answer: Burned alive in a wicker man

    From Pagan Rituals

All Robin Hardy quizzes