Robin Hood Trivia

Every Robin Hood trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Robin Hood questions and answers

  1. What is Robin Hood's signature archery trick in the 1955 series?

    Answer: Splitting an arrow

    From Robin Hood's Archery Skills

  2. Where is the location of the annual archery contest in the series?

    Answer: Nottingham

    From Sherwood Forest Locations

  3. What is the name of the castle where the Sheriff of Nottingham resides?

    Answer: Nottingham Castle

    From Sherwood Forest

  4. In the 2019 series Sherwood, who is Robin's brother?

    Answer: Rafe Loxley

    From Robin Hood Legends

  5. In the 1955 series, how many arrows does Robin Hood typically carry?

    Answer: 24

    From Robin Hood's Archery Skills

  6. What type of bow does Robin Hood use in the 1955 series?

    Answer: Longbow

    From Robin Hood's Archery Skills

  7. What is the name of the forest where Robin Hood and his men often rescue prisoners?

    Answer: Sherwood Forest

    From Sherwood Forest Locations

  8. In the series, where is the Sheriff of Nottingham's base of operations?

    Answer: Nottingham Castle

    From Sherwood Forest Locations

All Robin Hood quizzes