Robocop Trivia

Every Robocop trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Robocop questions and answers

  1. In the game RoboCop Versus The Terminator, what weapon does RoboCop start with?

    Answer: Auto-9

    From RoboCop's Armor

  2. In Robocop: Rogue City, who is the main antagonist?

    Answer: Dick Jones

    From Robocop

  3. What is the real-life base gun of RoboCop's Auto-9 Pistol?

    Answer: Beretta 93R

    From RoboCop's Auto-9 Pistol

  4. In the RoboCop game for the ZX Spectrum, what is the name of the mini-game that can be played between levels?

    Answer: Nuke 'Em

    From RoboCop's Armor

  5. What is the name of the city where Robocop: Rogue City takes place?

    Answer: Detroit

    From Robocop

  6. What is the rate of fire of RoboCop's Auto-9 Pistol?

    Answer: 1000 rounds per minute

    From RoboCop's Auto-9 Pistol

  7. In the RoboCop arcade game, what is the name of the power-up that increases RoboCop's speed?

    Answer: Hyper Boots

    From RoboCop's Armor

  8. In Robocop: Rogue City, what is Robocop's prime directive?

    Answer: Serve the public trust, protect the innocent, uphold the law

    From Robocop

All Robocop quizzes