Rocky Trivia

Every Rocky trivia quiz on PopQ: 22 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Rocky questions and answers

  1. What song is playing during the training montage in Rocky III?

    Answer: Eye of the Tiger

    From Iconic Training Montage

  2. In Rocky (1976), what does Paulie ask Rocky to do for him financially?

    Answer: Get him a job

    From Paulie Pennino

  3. What is the name of Rocky's love interest in the series?

    Answer: Adrian

    From Boxing Matches

  4. In the Rocky series, Mickey's demeanor is most often described as what?

    Answer: Intense

    From Mickey Goldmill

  5. What is the name of the gym where Rocky trains?

    Answer: Mighty Mick's Gym

    From Rocky Balboa

  6. In which Rocky film does Adrian die?

    Answer: Rocky Balboa (2006)

    From Adrian Pennino

  7. What is the name of Apollo Creed's wife in the Rocky series?

    Answer: Mary Anne Creed

    From Apollo Creed

  8. What is the name of Rocky's opponent in the 1976 film?

    Answer: Apollo Creed

    From Iconic Training Montage

All Rocky quizzes