Roland Emmerich Trivia

Every Roland Emmerich trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Roland Emmerich questions and answers

  1. What is the name of the Russian cargo ship that drifts into New York in The Day After Tomorrow?

    Answer: Yuri Gagarin

    From Climate Catastrophes

  2. In The Day After Tomorrow, what is Jack Hall's profession?

    Answer: Paleoclimatologist

    From Climate Change

  3. What is the name of Ray's daughter in San Andreas?

    Answer: Blake Gaines

    From Natural Disasters

  4. In The Day After Tomorrow, what is the profession of Jack Hall?

    Answer: Paleoclimatologist

    From Weather Disasters

  5. What weather disaster is the main focus in The Day After Tomorrow?

    Answer: Global Warming

    From Weather Disasters

  6. What is the name of Benjamin Martin's eldest son in The Patriot?

    Answer: Gabriel Martin

    From Revolutionary War Battles

  7. In The Day After Tomorrow, what city does the main character's son get trapped in?

    Answer: New York

    From Natural Disasters

  8. What is the name of the traitor inside the White House in White House Down?

    Answer: Martin Walker

    From Siege of the White House

All Roland Emmerich quizzes