Rome Trivia

Every Rome trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Rome questions and answers

  1. Who is the father of Cleopatra's child in the series?

    Answer: Julius Caesar

    From Ancient Rome's Political Intrigues

  2. Who is the mother of Octavian in Rome?

    Answer: Atia

    From Ancient Rome's Political Intrigues

  3. Which character is a former gladiator?

    Answer: Titus Pullo

    From Ancient World Politics

  4. Who composed the music for Rome?

    Answer: Jeff Beal

    From Ancient World Politics

  5. In Rome, who is revealed to be the father of Niobe's baby?

    Answer: Evander Pulchio

    From Roman Political Intrigue

  6. Which character in Rome is a composite of real historical figures?

    Answer: Titus Pullo

    From Roman Political Intrigue

  7. Who is the first character to appear on screen in the first episode of Rome?

    Answer: Lucius Vorenus

    From Pax Romana

  8. Who played the role of Octavian in HBO's Rome?

    Answer: Simon Woods

    From Pax Romana

All Rome quizzes