Rosemary's Baby Trivia

Every Rosemary's Baby trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Rosemary's Baby questions and answers

  1. What is the name of Rosemary's friend who warns her?

    Answer: Hutch

    From Eldritch Pregnancy Horrors

  2. Who played Rosemary Woodhouse?

    Answer: Mia Farrow

    From Eldritch Pregnancy Horrors

  3. What is the name of Rosemary's baby?

    Answer: Adrian

    From Sinister Cults

  4. Who directed Rosemary's Baby?

    Answer: Roman Polanski

    From Sinister Cults

  5. What is the name of the actor who plays Rosemary?

    Answer: Mia Farrow

    From Cult Manipulations

  6. What is the profession of Rosemary's husband, Guy?

    Answer: Actor

    From Eldritch Pregnancy Horrors

  7. What is the profession of Rosemary's husband?

    Answer: Actor

    From Sinister Cults

  8. What is the name of the baby Rosemary gives birth to?

    Answer: Adrian

    From Cult Manipulations

All Rosemary's Baby quizzes