RuPaul's Drag Race Trivia

Every RuPaul's Drag Race trivia quiz on PopQ: 25 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample RuPaul's Drag Race questions and answers

  1. Which judge joined RuPaul and Michelle Visage on the regular panel?

    Answer: Alan Carr

    From Lip Sync for Your Life

  2. Who was the first queen to win Miss Congeniality?

    Answer: Nina Flowers

    From Drag Queens' Performances

  3. Who lip-synced against Sasha Velour in Season 9's So Emotional?

    Answer: Shea CouleƩ

    From Queens' Iconic Lip Syncs

  4. Who was the first queen to win a lip sync for your life by doing a death drop?

    Answer: Shangela

    From Lip Sync Battles

  5. Which queen won the Snatch Game in Season 7 with her impersonation of Little Richard?

    Answer: Kennedy Davenport

    From Snatch Game

  6. In Season 2, which challenge had queens impersonate celebrities?

    Answer: The Snatch Game

    From Classic Controversial Challenges

  7. Who was the first contestant to win a season of RuPaul's Drag Race All Stars?

    Answer: Chad Michaels

    From Iconic Contestants

  8. Which queen's Roar lip sync in Season 6 is memorable?

    Answer: Darienne Lake

    From Iconic Lip Sync Battles

All RuPaul's Drag Race quizzes