RuPaul's Drag Race All Stars Trivia

Every RuPaul's Drag Race All Stars trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample RuPaul's Drag Race All Stars questions and answers

  1. Which queen's transformation into Barbra Streisand stood out in All Stars 2?

    Answer: Alaska

    From Best Transformations by Drag Queens

  2. Who transformed into a stunning Madonna look in All Stars 3?

    Answer: Kennedy Davenport

    From Best Transformations by Drag Queens

  3. Who was the winner of the LaLaPaRUza lip-sync battle in Season 4?

    Answer: Monique Heart

    From Most Glamorous Fashion Challenges

  4. Which queen left All Stars 3 after a shocking twist in the finale?

    Answer: Shangela

    From Most Dramatic Drag Queen Exits

  5. Who dramatically exited All Stars 2 by removing her wig?

    Answer: Adore Delano

    From Most Dramatic Drag Queen Exits

  6. Which queen's transformation into Beyoncé was a highlight in All Stars 3?

    Answer: Shangela

    From Best Transformations by Drag Queens

  7. Which All Star won the Stand-Up Smackdown in Season 5?

    Answer: Jujubee

    From Most Glamorous Fashion Challenges

  8. Who designed the winning look for the All Star Talent Show in Season 3?

    Answer: Trixie Mattel

    From Most Glamorous Fashion Challenges

All RuPaul's Drag Race All Stars quizzes