Russell Dickerson Trivia

Every Russell Dickerson trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Russell Dickerson questions and answers

  1. What other song by Russell Dickerson shares songwriters with Forever?

    Answer: Love You Like I Used To

    From The Story Behind Forever

  2. Which song from The Acoustic Sessions reached number one on the Billboard Country Airplay chart?

    Answer: Blue Tacoma

    From The Acoustic Sessions

  3. What album is the song Forever by Russell Dickerson from?

    Answer: Southern Symphony

    From The Story Behind Forever

  4. Which song from Southern Symphony was released as the lead single?

    Answer: Love You Like I Used To

    From Southern Symphony

  5. Which song from Yours was released as a single first?

    Answer: Yours

    From Yours

  6. Which song from Southern Symphony was a Billboard Country Airplay number one hit?

    Answer: Love You Like I Used To

    From Southern Symphony

  7. What is the genre of Russell Dickerson's album Yours?

    Answer: Country

    From Yours

  8. Russell Dickerson's song Home Sweet is from which album?

    Answer: Southern Symphony

    From Yours

All Russell Dickerson quizzes