Ryan Gosling Trivia

Every Ryan Gosling trivia quiz on PopQ: 42 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ryan Gosling questions and answers

  1. What does Allie say to Noah in the rain scene of The Notebook?

    Answer: Why didn't you write me?

    From Iconic Rain Scenes

  2. What is the name of Lars' sister-in-law in the movie?

    Answer: Karin

    From Lars Lindstrom

  3. Who directed The Notebook?

    Answer: Nick Cassavetes

    From Romantic Dilemmas

  4. Who composed the original score for Drive (2011)?

    Answer: Cliff Martinez

    From Soundtrack and Music

  5. Who directed the iconic rain scene in The Notebook?

    Answer: Nick Cassavetes

    From Iconic Rain Scenes

  6. What is the name of the plantation Noah restores in The Notebook?

    Answer: Windsor Plantation

    From The Art of Love Letters

  7. In Bop to the Top, who sings the line I believe in dreaming?

    Answer: Sharpay Evans

    From Musical Numbers

  8. He played a stuntman opposite which actress in 2010's Blue Valentine?

    Answer: Michelle Williams

    From Ryan Gosling Career Overview

All Ryan Gosling quizzes