S.T.A.L.K.E.R. Trivia

Every S.T.A.L.K.E.R. trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample S.T.A.L.K.E.R. questions and answers

  1. What is the primary purpose of Dynamic Environment Adaptation?

    Answer: Immersion

    From Dynamic Environment Adaptation

  2. Which game features Dynamic Environment Adaptation?

    Answer: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

    From Dynamic Environment Adaptation

  3. What is the effect of the Springboard anomaly?

    Answer: Launches objects

    From Radiation Anomalies

  4. What is the primary goal of the Clear Sky faction?

    Answer: Study the Zone

    From Tactical Resource Management

  5. What is the first anomaly encountered in the game?

    Answer: Whirligig

    From Radiation Anomalies

  6. Where can players find the guides in the game?

    Answer: Traders

    From Stalker Survival Guides

  7. What is the effect of the Springboard anomaly?

    Answer: Launches objects

    From Mysterious Zone Anomalies

  8. What is the main setting of S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky?

    Answer: The Zone

    From Mysterious Zone Anomalies

All S.T.A.L.K.E.R. quizzes