Sabrina Carpenter Trivia

Every Sabrina Carpenter trivia quiz on PopQ: 27 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sabrina Carpenter questions and answers

  1. What is the name of Sabrina Carpenter's older sister who is also an actress?

    Answer: Sarah Carpenter

    From Nonsense

  2. What was Sabrina Carpenter's first acting role?

    Answer: Law & Order: Special Victims Unit

    From Sabrina Carpenter's Acting Roles in Music

  3. What Disney Channel series did Sabrina Carpenter star in?

    Answer: Girl Meets World

    From Nonsense

  4. Which song from Singular: Act I did Sabrina Carpenter perform on The Late Late Show with James Corden?

    Answer: Sue Me

    From Skin

  5. Which Sabrina Carpenter song subverts the breakup song trope?

    Answer: Take You Back

    From Nonsense

  6. What was Sabrina Carpenter's debut album?

    Answer: Eyes Wide Open

    From Skin

  7. What is the theme of Feather's album Emails I Can't Send?

    Answer: Unsent Love Letters

    From Feather

  8. What is the genre of Feather's album Emails I Can't Send?

    Answer: Indie Pop

    From Feather

All Sabrina Carpenter quizzes