Saints Row Trivia

Every Saints Row trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Saints Row questions and answers

  1. What is the name of the alien race in Saints Row IV?

    Answer: Zin

    From Extreme Stunt Maneuvers

  2. Who is the Vice President in Saints Row IV?

    Answer: Keith David

    From Iconic Antagonists

  3. Which character often gives Mayhem missions?

    Answer: Pierce

    From Saints Row Mayhem

  4. What is the main objective in Mayhem?

    Answer: Cause destruction

    From Saints Row Mayhem

  5. Which activity involves causing chaos with a tank?

    Answer: Tank Mayhem

    From Extreme Stunt Maneuvers

  6. What is the primary goal in the Insurance Fraud activity?

    Answer: Rack up damage

    From Extreme Stunt Maneuvers

  7. Who is the AI that assists the Saints in the simulation?

    Answer: CID

    From Iconic Antagonists

  8. Which district is known for having Mayhem activities?

    Answer: Downtown

    From Saints Row Mayhem

All Saints Row quizzes