Sam Mendes Trivia

Every Sam Mendes trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sam Mendes questions and answers

  1. Which award did 1917 win at the Oscars?

    Answer: Best Cinematography

    From Courage Under Fire

  2. Which actor plays General Erinmore?

    Answer: Colin Firth

    From World War I Endurance Stories

  3. Who directed the film 1917?

    Answer: Sam Mendes

    From World War I Endurance Stories

  4. Who played the character Ricky Fitts in American Beauty?

    Answer: Wes Bentley

    From Suburban Secrets

  5. What is unique about the filming style of 1917?

    Answer: One continuous shot

    From Courage Under Fire

  6. Which award did 1917 win at the Oscars?

    Answer: Best Cinematography

    From World War I Endurance Stories

  7. What is the profession of Lester Burnham in American Beauty?

    Answer: Magazine writer

    From Suburban Secrets

  8. What is the name of the German pilot in 1917?

    Answer: Unnamed

    From Courage Under Fire

All Sam Mendes quizzes