Sandra Hüller Trivia

Every Sandra Hüller trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sandra Hüller questions and answers

  1. What is the profession of Helen Winter, played by Sandra Hüller, in Munich: The Edge of War?

    Answer: Translator

    From Helen Winter

  2. Who directed In the Aisles where Sandra Hüller played Marion?

    Answer: Thomas Stuber

    From Marion

  3. Who played the character Marion in the movie In the Aisles?

    Answer: Sandra Hüller

    From Marion

  4. What is the name of the actor who plays Ines Conradi's father in Toni Erdmann?

    Answer: Peter Simonischek

    From Ines Conradi

  5. What is the main conflict that Helen Winter, played by Sandra Hüller, faces in Munich: The Edge of War?

    Answer: Preventing a war

    From Helen Winter

  6. In which year was Munich: The Edge of War, featuring Sandra Hüller as Helen Winter, released?

    Answer: 2021

    From Helen Winter

  7. In In the Aisles, what is the name of the character who has a crush on Marion?

    Answer: Christian

    From Marion

  8. In Toni Erdmann, what is the alias used by Ines Conradi's father?

    Answer: Toni Erdmann

    From Ines Conradi

All Sandra Hüller quizzes