Saturday Night Live Trivia

Every Saturday Night Live trivia quiz on PopQ: 17 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Saturday Night Live questions and answers

  1. Who accepted John Belushi as a new cast member after his audition in 1975?

    Answer: Lorne Michaels

    From John Belushi

  2. Which SNL skit features a family with cone-shaped heads?

    Answer: The Coneheads

    From Iconic Saturday Night Live Skits

  3. Which character does Kenan Thompson play in the Celebrity Jeopardy! sketches?

    Answer: Bill Cosby

    From Kenan Thompson's Characters

  4. Who was Kenan Thompson's first recurring character on SNL?

    Answer: DeAndre Cole

    From Kenan Thompson's Characters

  5. What is the name of the character played by Will Ferrell who is a cowbell enthusiast?

    Answer: Gene Frenkle

    From Recurring Sketch Characters

  6. What accessory is strongly associated with The Church Lady's look?

    Answer: Large round glasses

    From The Church Lady

  7. What style of delivery is central to Stefon's humor on Update?

    Answer: Breathless enthusiasm

    From Stefon

  8. What is the name of the sketch featuring Chris Farley as a motivational speaker?

    Answer: Matt Foley: Van Down by the River

    From Iconic Sketches and Characters

All Saturday Night Live quizzes