Saw Trivia

Every Saw trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Saw questions and answers

  1. What is the name of the character played by Cary Elwes?

    Answer: Dr. Lawrence Gordon

    From Clever Traps

  2. What is the deadly game in Saw II based on?

    Answer: A nerve gas house

    From John Jigsaw Kramer

  3. What is the fate of Detective Tapp in Saw (2004)?

    Answer: He is shot

    From Traps

  4. In Saw V, what is the real name of the man who impersonates Jigsaw?

    Answer: Mark Hoffman

    From Jigsaw's Puzzles

  5. What is the main setting of Saw?

    Answer: A bathroom

    From Murderous Intentions

  6. Who played the role of Jigsaw in the Saw series?

    Answer: Tobin Bell

    From Jigsaw's Puzzles

  7. Who co-wrote the screenplay for Saw with James Wan?

    Answer: Leigh Whannell

    From Supernatural Puzzle Traps

  8. What is the fate of Adam at the end of Saw?

    Answer: Left to die

    From Gruesome Horror Techniques

All Saw quizzes