Scott Derrickson Trivia

Every Scott Derrickson trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Scott Derrickson questions and answers

  1. What is the primary setting of the film?

    Answer: Courtroom

    From Exorcism Phenomena

  2. What is the film's genre?

    Answer: Horror

    From Trials of the Supernatural

  3. Who plays the role of Father Moore?

    Answer: Tom Wilkinson

    From Trials of the Supernatural

  4. What is the cause of Emily's death in the film?

    Answer: Malnutrition

    From Ritualistic Horror Showcases

  5. What is the profession of Erin Bruner in the film?

    Answer: Lawyer

    From Ritualistic Horror Showcases

  6. What is the film's genre?

    Answer: Horror

    From Exorcism Phenomena

  7. What is the real name of the character Emily Rose?

    Answer: Anneliese Michel

    From Exorcism Phenomena

  8. What time does Emily often wake up?

    Answer: Sat Dec 30 1899 03:00:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Trials of the Supernatural

All Scott Derrickson quizzes